Bing Chat je odteraz Microsoft Copilot

Obsah

Microsoft Copilot je odteraz nový názov pre Bing Chat a Bing Chat Enterprise. Copilot je četový AI asistent, ktorý dokáže generovať text a obrázky na základe promptov od používateľa. Jeho súčasťou je aj ochranu údajov pre oprávnených používateľov, ktorí sa prihlásia pomocou svojho Entra ID (Microsoft 365 kontom).

Ako sa dostanete ku Copilotu?

Okrem stránky Bing.com sa odteraz môžete dostať ku Copilotu cez samostatnú stránku na adrese Copilot.microsoft.com. A čo je skvelé, nie ste už limitovaní prehliadačom, ale je dostupný aj v Google Chrome či iných prehliadačoch.

Copilot je založený na najnovších modeloch OpenAI, vrátane GPT-4 a DALL-E 3, ktoré ponúkajú možnosti generovania textu a obrázkov na jednom mieste.

Ak používate pracovný profil v prehliadači Microsoft Edge, Copilot sa len tak k citlivým údajom nedostane. Ochrana údajov a informácií je pre spoločnosť Microsoft veľmi dôležitá, preto sa v prehliadači Microsoft Edge nachádzajú aj označenia citlivosti dokumentov a webových lokalít na bočnom paneli prostredníctvom služby Microsoft Purview Data Loss prevention (DLP), čím zabraňuje prístupu Copilot k citlivému obsahu na účely súhrnu stránky.

Zdieľajte alebo čítajte ďalej

Facebook
Twitter
LinkedIn