Tri novinky pre Sway v Office 365

Obsah

Počas desiatich mesiacov odkedy bol oficiálne Sway spístupnený, zaregistrovali sme obrovský záujem o túto appku na rozprávanie príbehov v podobe miliónov Sway prezentácií, ktoré boli dodnes vytvorené. Prezentácie v nástroji Sway používajú hudobné spoločnosti, dizajnové firmy alebo malé firmičky, ktoré takýmto spôsobom posielajú napríklad newslettre.

Sway tím stále sleduje Sway komunitu a stále prináša novinky používateľom. Tentokrát sa zamerali na používateľov Office 365 – na spätnú väzbu z firiem ale aj zo škôl.

Toto sú 3 novinky.

Možnosť pridať heslo

Predtým používatelia Office 365 boli limitovaní pri zdieľaní Sway-u iba na level organizácie/školy – takže iba ľudia z vašej školy si mohli pozrieť výtvory. Novou funkciou je možnost pridať ďalšiu špeciálnu vrstvu zabezpečenia heslom. To zabezpečí, že iba ľudia s heslo si môžu pozrieť vaše prezentácie.

01

02

Navýšenie limitov pre obsah

Sway tím dostal početné množstvo požiadaviek na možnosť pridávať viac obsahu do Sway prezentácií. Ako naše dáta ukázali, Office 365 používatelia vytvárajú dlhšie a viac robustné Sway prezentácie s vyšším množstvom videí, tweetov a embeddovaného obsahu. Preto sme sa rozhodli tieto limity navýšiť.

03

Odstránenie informačnej päty v prezentácii

Office 365 používatelia majú možnosť odstránenia informačnej päty na koneci Sway prezentácie, ktorá vám pomôže vytvoriť viac uhladený look. Kliknite na možnosť Zdieľať a potom odškrtnite možnosť Používateľom sa zobrazí značka Sway v tejto preztnácii a využívajte viac profesionálny vzhľad.

04

 

Zdieľajte alebo čítajte ďalej

Facebook
Twitter
LinkedIn